The Gold Standard

Garancije zlatnog standarda

Niski početni troškovi
Ne postoje obavezne minimalne kupovine, postoji samo niska cena Herbalife Member Pack-a.

Ne postoje zahtevi za kupovinom bilo kog prodajnog ili poslovnog alata za pokretanje posla ili uspeh tokom Membership-a u Herbalife-u.
 
Garancija vraćanja novca
Postoji garancija vraćanja novca u potpunosti za 90 dana, za cenu Herbalife Member Pack-a ukoliko se Membership otkaže iz bilo kog razloga.

Postoji 100% garancija za vraćanje proizvoda za sve proizvode koje niste prodali, a kupili ste ih u prethodnih 12 meseci ukoliko se Membership otkaže iz bilo kog razloga.
 
Najsvežije informacije o poslovnoj prilici
Na vreme jasno i tačno obaveštavamo potencijalne Member-e u vezi sa potencijalnom zaradom.
Pismena potvrda
Od Member-a se zahteva da u pismenom obliku potvrde da su upoznati sa svakom od Garancija zatnog standarda pre nego što se Membership Application and Agreement prihvate.
 
Jasna uputstva o potvrdama o proizvodima i poslovnoj prilici
Jasno definišemo prednosti svakog proizvoda, kao i pravilan način upotrebe direktno na nalepnici proizvoda tako da se odmah uz odgovarajući proizvod koji se uzima na odgovarajući način postignu najbolji rezultati.

Potvrde o odobrenim proizvodima i informacije se mogu naći takođe u Brošuri sa proizvodima u Herbalife Member Pack-u, drugoj zvaničnoj literaturi, kao i na MyHerbalife.com.

Predstavljamo realna očekivanja o poslovnoj prilici kao i trud koji je potreban da bi uspeli na svim nivoima.

Herbalife i naši Member-i poštuju najviše standarde etičkog ponašanja. Ukoliko saznate za neke neodobrene potvrde u vezi sa Herbalife proizvodima, prezentacijama o zaradi koje nisu u skladu sa zvaničnim Herbalifepublikacijama ili bilo kakvo drugo neprikladno ponašanje bilo kog Member-a, molimo kontaktirajte Odeljenje za Distributere na +385 1 3820 184.

Radeći zajedno, osiguravamo da Herbalife postavlja zlatni standard u cilju zaštite konzumenata.
Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 14.5.2021. 06.09.53 | Zus2phlsb000001