POČNITE DA ZARAĐUJETE SA HERBALIFE-OM

Imate zaradu već od prve prodaje!

Sa vodećim planom zarade u grani poslovanja, Herbalife isplaćuje do 73% od prihoda proizvoda nezavisnim Distributerima. Ovo se smatra najboljim u oblasti direktne prodaje.

Nezavisni Distributeri mogu da zarade profit od maloprodaje i veleprodaje na SVAKI prodati proizvod - plus dodatni prihod putem royalties i bonusa. Koliko ćete zaraditi zavisi od vas!!

Posao Herbalife nezavisnog Distributera je fleksibilan i može da se podesi tako da se uklapa u vaš život. Možete da radite od kuće i zaradite dodatni prihod.

Plus, možete da postanete Herbalife Distributer zvezda u usponu i pohađate neke od neverovatnih događaja i odmora širom sveta. Herbalife nezavisni Distributeri znaju da kada jednom odete na jedan, ne možete da ne odete opet. Atmosfera je neverovatna; mesta koja otkrivate su neverovatna. Herbalife odmori postaju zarazni! Najnovije ponude Herbalife odmora možete da vidite ovde i počnete da živite Herbalife životnim stilom.

Molimo popunite obrazac sa ličnim podacima radi više informacija o tome kako da postanete Herbalife nezavisni Distributer.

Izjava o odricanju od odgovornosti - Kada razmišljate ili upoređujete poslovne prilike molimo imajte na umu da je nelegalno da promoter ili učesnik po planu prodaje ubeđuje bilo koga da izvrši uplatu obećavajući da će imati koristi od toga što će nagovarati druge da se pridruže ovom načinu prodaje. Nemojte da vas zavaraju izjave da se velike zarade lako ostvaruju.


Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 21.2.2019 14:57:34 | NAMP2HLASPX01