PRIJAVITE SE ZA HERBALIFE NEZAVISNOG DISTRIBUTERA

Ukoliko želite da imate više informacija o tome kako postati Herbalife nezavisni Distributer molimo popunite ovaj obrazac sa ličnim podacima.

Ovo će vam omogućiti priliku da direktno razgovarate sa iskusnim Distributerima i oni će odgvoriti na svako vaše pitanje.

Ne brinite; ova prodaja nije teška. U Herbalife-u jednostavno mislimo da je dobro da razgovarate ili pošaljete mejl nekome ko je bio u istoj situaciji kao vi. Naši Distributeri će vam reći zašto su počeli da se bave ovim poslom i kako su tačno učinili da se Herbalife uklopi u njihov život.

Takođe, imamo događaje koji su posebno napravljeni za potencijalne Distributere, i koji su napravljeni tako da vam pomognu da odlučite da li je Herbalife za vas. Imaćete priliku da probate proizvode, lićno razgovarate sa Distributerima i saznate o ciljevima kompanije pre nego dobijete šansu da se odlučite.

Izjava o odricanju od odgovornosti - Kada razmišljate ili upoređujete poslovne prilike molimo imajte na umu da je nelegalno da promoter ili učesnik po planu prodaje ubeđuje bilo koga da izvrši uplatu obećavajući da će imati koristi od toga što će nagovarati druge da se pridruže ovom načinu prodaje. Nemojte da vas zavaraju izjave da se velike zarade lako ostvaruju.


Prijavite se
Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 14.5.2021. 06.56.24 | Zus2phlsg000001