POČNITE DA ZARAĐUJETE SA HERBALIFE-OM

Još uvek niste sigurni da je Herbalife odgovarajući za vas?

Odluka da se bavite sopstvenim poslom izgleda kao veliki korak tako da smo u Herbalife-u omogućili svu pomoć koja vam je potrebna. Nakon više od 30 godina zapošljavanja i pomaganja Herbalife nezavisnim Distributerima znamo da su vam potrebni potvrda i pomoć od prvog dana.

  • Niski početni troškovi:
    Započinjanje sopstvenog posla u Herbalife-u košta manje nego što mislite. Da ne biste mnogo potrošili prilikom započinjanja posla, možete da počnete sa proverenom opremom za početnike i budete na putu da postanete zdraviji.
  • Vi odlučujete koliko će te vremenski raditi:
    Druga prednost Herbalife poslovne prilike je fleksibilnost. Možete posao uklopiti u svoj život, a ne obrnuto. Možete da radite pola radnog vremena i imate mali dodatni prihod svakog meseca, a ukoliko imate vremena i hrabrosti, radite puno radno vreme i neka Herbalife daje smisao vašem svakodnevnom životu.
  • Koristite široku bazu znanja o Herbalife-u:
    Mislite da ne znate dovoljno o ishrani ili prodaji? Herbalife vam nudi pomoć na svakom koraku; od sredstava i alata za obuke do lokalnih i svetskih događaja kako bi se motivisali i ohrabrili. Učite i budite bolji od onih koji su počeli da se bave ovim poslom pre vas i razvijte svoje lične veštine povezivanja ljudi putem društvenih prilika. Plus, vaš lični Herbalife terner je uvek tu za vas kad god vam je potreban; nudi vam pomoć u vezi sa ishranom i napredovanjem u poslu.

Molimo popunite obrazac sa ličnim podacima radi više informacija o tome kako da još danas postanete Herbalife nezavisni Distributer.


Izjava o odricanju od odgovornosti - Kada razmišljate ili upoređujete poslovne prilike molimo imajte na umu da je nelegalno da promoter ili učesnik po planu prodaje ubeđuje bilo koga da izvrši uplatu obećavajući da će imati koristi od toga što će nagovarati druge da se pridruže ovom načinu prodaje. Nemojte da vas zavaraju izjave da se velike zarade lako ostvaruju.
POTVRDA & PODRŠKA HERBALIFE-A
Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 14.5.2021. 06.17.28 | Zus2phlsg000000